Datum nieuws
23 februari 2015
Categorie BIM nieuws
Datapool
Vaardigheden BIM nieuws
Netwerken
Contact opnemen

De toekomst is nu...

Technische ontwikkelingen gaan razendsnel en daarmee krijgt u steeds meer mogelijkheden om uw producten en uw toegevoegde waarde te presenteren.

Nu zult u zeggen, "die producten moeten niet worden gezien, maar worden toegepast". Dat is waar, maar vandaag de dag begint fysiek toepassen met virtueel inbouwen. Dat kan al in een bestek regel, offerte of een recept, maar natuurlijk ook in 3D in de tekening. Bovendien moeten bij oplevering en voor het onderhoud ook steeds meer installatievoorschriften, handleidingen en certificaten worden meegeleverd. Een hele stroom van gestructureerde productgegevens en handelsinformatie. Sommige fabrikanten en groothandelaren hebben inmiddels een nagenoeg volautomatische magazijn ingericht, maar de systemen worden beperkt door het ontbreken van de juiste handels- en verpakkingsinformatie.

Hoe gaat u daarmee om en hoe kunnen we gezamenlijk daarin een slag maken? Als 2BA kunnen wij van grote betekenis zijn wanneer het gaat om de juiste informatievoorziening, planning en leveringsinformatie. Geen vijf kolom Excel Sheet, maar helemaal klaar voor de toekomst van NU.

Op basis van de standaards van ETIM en S@les hebben wij een validatie en distributie platform ingericht. U kunt met deze standaards, al dan niet met behulp van externe softwaretools uw product- en handelsdata op orde krijgen. De functionaliteit van deze tools loopt van classificeren tot het volledig ondersteunen van opmaken van catalogi tot het vullen van webshops. 2BA werkt als datapool samen met de volgende softwarepartners:

  • Proplanet;
  • Syncforce;
  • Compano;
  • SRC;
  • XIAM Solutions;
  • Guidance.

Deze partijen zullen allemaal aanwezig zijn in de centrale ruimte van het seminar. 

Hoe het werkt, dat gaan we u allemaal vertellen

 Als 2BA nodigen wij u uit op deze bijzondere middag, een kijkje te nemen in die toekomst. Naast een zeer exclusieve rondleiding achter de schermen van Tivoli Vredenburg Utrecht, hebben wij een aantal bijzondere sprekers uitgenodigd die hun kennis graag willen delen.Bekijk het programma en de locatie met unieke rondleiding, ook voor de aanmelding
 

Bron: 2BA

 

#replace title#