Gratis persoonlijk account


Bij BIMregister begin je ten alle tijden met een persoonsregistratie. Met een gratis persoonlijke basisregistratie kun je direct gebruik maken van diverse functionaliteiten die BIMregister.nl biedt.

Met een gratis persoonlijk account kun je favorieten opslaan, documentatie aanvragen, brochures en BIM-modellen downloaden. Ook kun je hiermee aangeven dat je openstaat voor een baan, wij koppelen je dan aan bedrijven gebaseerd op jouw wensen.

Maar er is meer mogelijk. Zo kun je jouw persoonlijk account koppelen aan een bedrijfsaccount dat reeds is geregistreerd in het BIMregister of als dat niet het geval is kun je een nieuw bedrijfsaccount aanmaken. Onderstaand hebben we de twee type bedrijfsregistraties omschreven. Voor beide type bedrijfsaccounts dien je eerst jezelf te registreren

Registreer je hier

 


Premium bedrijfs registratie


Presenteer jouw bedrijfsprofiel aan de vele bouw gerelateerde personen en bedrijven die BIMregister.nl iedere maand bezoeken en genereer hier direct leads uit. Bij een premium bedrijfs registratie krijg je:

  • een uitgebreid bedrijfsprofiel
  • zullen wij een profesioneel interview houden over de BIM gerelateerde bedrijfsactiviteiten
  • krijg je toegang tot onze online kennis omgeving
  • en ontvang je van ons een ticket voor het jaarlijkse BIM congres genaamd: BIM Onderwijsdag. Zodat je de contacten ook in het echt kunt ontmoeten en leert van vooraanstaande BIM bedrijven. 

Na je persoonlijke registratie is het mogelijk om een premium bedrijfs registratie te kiezen

Registreer je eerst als persoon
 


Basis bedrijfs registratie


Presenteer middels het bedrijfslogo jouw bedrijf aan de bezoekers van BIMregister.nl en maak hen bewust van jullie BIM activiteiten. Met een basisregistratie kun je ook favoriete content en bedrijven opslaan. Na je persoonlijke registratie is het mogelijk om een basis bedrijfs registratie te kiezen.

Registreer je eerst als persoon
 


Vragen?


Heb je vragen over de registraties? Wij helpen je graag verder! Neem contact op via het contactformulier en wij komen
spoedig terug met een passend antwoord.

Registreer je in het BIMregister
Maak hier een account aan
#replace title#