Personen en bedrijven met interesse in BIM kunnen zich gratis registreren in het BIMregister.

Persoonsregistratie
Bij BIMregister begin je ten alle tijden met een persoonsregistratie. Ben je als persoon geregistreerd dan kun je persoonlijke informatie plaatsen. Hiermee creëer je jouw profiel, is er de keuze je profiel via BIMregister te presenteren bij werkgevers, kun je favoriete content opslaan en heb je een abonnement op nieuwsbrieven. Ook kun je er voor kiezen jezelf te koppelen aan een reeds geregistreerd bedrijfsprofiel of je kunt zodra jouw bedrijf nog niet geregistreerd is een basis of premium bedrijfsprofiel aanmaken. Registreer je hier

Bedrijfsprofiel
In het premium bedrijfsprofiel staan de contactgegevens en social media waarmee het bedrijf zichtbaar wordt voor alle bezoekers van BIMregister. Verder kun je bedrijfsnieuws en bedrijfsactiviteiten aanleveren voor in de agenda, ontvang je een ticket voor ons jaarlijks congres, krijg je toegang tot onze online omgeving vol met kennis en netwerk en kun je content en bedrijven opslaan.

Uitbreidingsmogelijkheden
Er zijn ook uitbreidingsmogelijkheden. Iedereen die personeel gezocht heeft weet dat het niet niks is. Alleen al een goede vacature opstellen kost tijd. Laat staan het in beeld komen bij de doelgroep, behandelen van reacties, het inplannen van gesprekken en het uitzoeken van de juiste kandidaat. Doordat wij het afgelopen decenia een groot BIM netwerk hebben opgebouwd kunnen wij je een hoop tijd besparen. Bij een premium bedrijfsregistratie is het mogelijk om de registratie uit te breiden zodat je vacatures en/of advertenties kunt plaatsen. Via ons dochterbedrijf BIM Onderwijs gaan we nog een stapje verder en is het ook mogelijk om tijdens ons jaarlijks congres een masterclass te geven of een stand te bemannen. Zo ben je niet alleen digitaal actief maar ook op locatie en kun je gelijk de potentiele nieuwe medewerkers zien.

Vacatures
Een vacature op BIMregister kost per plaatsing €95. 

Adverteren
Bereik makkelijk je doelgroep met de logoslider, banners en onze nieuwsbrief. Wij hebben een bereik van:

  • +25.000+ BIM geinteresseerden via social media;
  • +10.000 nieuwsbrief abonnee's;
  • +25.000 unieke website bezoekers;
  • +1000 bezoekers bij het congres: BIM Onderwijs.

Support
Voor BIM support op het gebied van Werving & Selectie, onderwijs, content en marketing bieden wij ook maatwerk aan.

Overzicht aan mogelijkheden
Via de BIMregister brochure kun je het totaal overzicht van de diverse mogelijkheden zien.  

Enquete

Heb jij onze enquete al ingevuld?

Ben je op zoek naar kennis (BIM cursussen), stagiares, stageplekken, werkplekken, personeel, of wil je verbonden worden met partijen. Laat het weten!

BIMregister enquête starten!


Contact
Neem bij vragen en/of interesse in de uitbreidingsmogelijkheden contact met ons op via het contactformulier.
Wij bespreken graag de mogelijkheden.
 

Registreer je in het BIMregister
Maak hier een account aan
#replace title#