BIMregister is een platform voor alle personen, bedrijven en instellingen die BIM gerelateerd actief zijn. BIMregister brengt je in contact met de belangrijkste spelers op alle vlakken van BIM in de bouw. Zoals bijvoorbeeld:

  • softwareontwikkelaars;
  • BIM modelleurs;
  • bedrijven die informatiestromen in je bedrijf en het model naadloos aan elkaar kunnen koppelen.

Maar ook bedrijven die hardware ontwikkelen waarmee de praktijk en het model beter op elkaar aansluiten of de opleiders die de studenten van morgen opleiden in BIM of de deskundigen die je bedrijf aan het BIMmen krijgt.

Kijk rond en zoek gericht naar personen, bedrijven of instellingen die je verder kunnen helpen op de website van BIMregister!

Registreren als persoon en bedrijf


Personen en bedrijven aangesloten bij BIMregister beschikken over een unieke mogelijkheid om hun bedrijf te presenteren. Met een gratis persoonlijke basisregistratie kun je jouw BIM expertise al aan bezoekers van de site kenbaar maken. Deze basisregistratie is nodig om een gratis basis bedrijfsaccount of betaald premium bedrijfsaccount aan te maken. Het uitgebreide premium bedrijfsaccount biedt onder andere ruimte voor een bedrijfsprofiel, een interview, het opslaan van content, toegang tot ons congres en online community.

Gratis persoonlijk lidmaatschap: gezien worden en kennis delen!
Registratie in BIMregister is gratis voor personen. Als geregistreerde deelnemer kun je je persoonlijk profiel presenteren, artikelen en bedrijven opslaan. Als je aangeeft beschikbaar te zijn voor werk brengen wij je onder de aandacht bij een groot aantal BIM gerelateerde bedrijven.

Meer informatie persoonlijk lidmaatschap
 

Gratis of betaald bedrijfslidmaatschap
Voor bedrijven zijn in BIMregister twee mogelijkheden:

  • Een gratis basis bedrijfsaccount.
  • Een betaald premium bedrijfsaccount.

Het gratis basis bedrijfsaccount biedt een beperkt bedrijfsprofiel en maakt het daarmee mogelijk je bedrijf te tonen in het bedrijvenregister.

Het betaalde lidmaatschap geeft naast bovenstaande tal van voordelen zoals: een uitgebreid bedrijfsprofiel, toegang tot ons jaarlijks congres en toegang tot kennis en netwerk in onze online omgeving. Tot slot kun je aanvullend kiezen voor het plaatsen van vacatures. Wij hebben een groot aantal bezoekers waar we de vacature onder de aandacht brengen.

Meer informatie bedrijfslidmaatschappen
 

Maatwerk

Wij bieden ook maatwerk aan zoals Werving & Selectie of advertenties, daar kun je meer over lezen op de pagina: Onze diensten.

BIMregister werkt nauw samen met BIM Onderwijs


BIMregister werkt nauw samen met BIM Onderwijs. Premium geregistreerde bedrijven plukken daar de vruchten van doordat zij bijvoorbeeld een ticket ontvangen voor ons jaarlijks congres: BIM Onderwijsdag. Ook ontvangen zij inlog gegevens voor ons online BIM kennis en community portal: BIM Onderwijs Academy. Participatie in de Academy is de eerste stap naar certificering en dit wordt ook getoond in het premium bedrijfsprofiel.

Kennis delen in een professioneel netwerk
Met BIMregister beschik je over een netwerk om kennis te delen. In combinatie met BIM Onderwijs zijn er regelmatig platformbijeenkomsten en discussiegroepen. Hiermee verhoog je jouw kennis van de markt en draag je bij aan het steeds verder verbeteren van BIM in de Nederlandse en Belgische bouw.
 

Meer informatie over onze diensten.


Missie

BIMregister heeft als missie alle bouw gerelateerde bedrijven die BIM in hun bedrijf toepassen inzichtelijk te maken en daar waar gewenst te verbinden met kennis of personen. Om BIM en in bredere zin de digitale ontwikkelingen te versnellen.

Registreer je in het BIMregister
Maak hier een account aan
#replace title#