Wilhelminakade 179, 3072 AP Rotterdam, Nederland
Zuid-Holland
Kennispartner
Assetmanagement , Projectmanagement, Training geven
Niet gecertificeerd

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

Kennisnetwerk voor de Metropoolregio Rotterdam Den-Haag.

Het netwerk vertegenwoordigd een groep van 26 partijen: gemeentes, waterschappen en de provincie Zuid-Holland. Het netwerk richt zich voornamelijk op Projectmanagement, Assetmanagement en Engineering.
Ons werkveld is de fysieke buitenruimte, en alle activiteiten die daar betrekking op hebben. In de snel veranderende samenleving met grote maatschappelijke thema’s, dragen wij met onze gezamenlijke kennis en ervaring bij aan de oplossingen. We werken hierin samen met regionale marktpartijen. We richten ons primair op de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, maar sluiten aanliggende gemeenten niet uit.

We zijn ervan overtuigd dat kennis en verbinden de sleutels zijn voor het werken aan een toekomstbestendige regio. Naast inhoudelijke kennis en kennis van de omgeving, zijn belangrijke onderwerpen de kennis op het gebied van data, data-analyse en digitalisering. We werken samen met kenniscentra zoals CROW, de Bouwcampus, en COB. Verder wordt samengewerkt met MKB, GWW, het BIM-loket en de Bouwagenda.

Wij staan voor een sterke en toekomstbestendige regio waar kennis wordt ontwikkeld, gedeeld en geïmplementeerd, waar ervaringen worden gedeeld en breed worden toegepast, en waar onderlinge samenwerking wordt gestimuleerd.

#replace title#