De Limiet 2, 4131 NR Vianen, Nederland
Utrecht
Fabrikant
3D
ISO 9001, ISO 13485, ISO 14001, ISO 45001

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

Steelco Benelux BV is de verkooporganisatie van de Steelco S.p.A, fabrikant van kwalitatief hoogwaardige reiniging, desinfectie en sterilisatieapparatuur gevestigd in het pand van Miele Nederland in Vianen. Als onderdeel van de Miele Group maken wij deel uit van het internationale familiebedrijf Miele. Onze producten zijn ontwikkeld voor diverse marktsegmenten, waaronder de Gezondheidszorg, CSA, Farmacie, Life Science en Laboratorium.

Ons projectteam bestaat uit een multidisciplinair team van deskundigen met ruime praktijkervaring waar je de professionele  ondersteuning, vanaf ontwerp tot en met de oplevering van de afdeling, kunt verwachten. Daarnaast hebben wij een eigen (Miele Professional) serviceorganisatie die gedurende de gehele levensduur van de apparatuur de afdeling bijstaat zodat jouw productiecapaciteit gegarandeerd is.

Wij streven een (inter)nationale rol na als ‘innovatief marktleider’, waarbij diverse teamleden actief participeren in Nationale en Internationale standaardisatie organisaties en werkgroepen bv. SVN, NEN, EN, ISO. Door deel te nemen aan al deze platformen willen wij onze bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de verschillende werkvelden en patiëntveiligheid.

#replace title#