Tiendweg 2h, 2671 SB Naaldwijk, Nederland
Zuid-Holland
Architectenbureau , Ingenieursbureau
3D, BIM protocollen, Model checking, Projectmanagement, Visualisatie
BIM basis ILS

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

Het bureau voor architectuur, engineering, innovatie en communicatie

Wubben.Chan is meer dan zomaar een architectenbureau. Het is een familiebedrijf met een ambitieus en innovatief karakter. Wij zijn verhalenvertellers, ontwerpers en engineers, die dromen tot leven brengen en projecten maakbaar maken. Met de hoofdvestiging in het Westland brengt Wubben.Chan architectonische traditie en moderne innovatie samen. Wij geloven dat bouwkunst verder gaat dan alleen het esthetische, namelijk kunst en kunde. Een samenspel van vorm en functie, ambacht en techniek, van traditie en toekomst. Wij streven ernaar gebouwen te creëren, die niet alleen mooi zijn om naar te kijken maar ook optimaal aansluiten bij de identiteit en het doel van hun gebruikers.

We streven naar duurzame samenwerkingen en innovatie in de bouwsector. Onze visie is gericht op harmonie, efficiëntie en duurzaamheid. Ons team bestaat uit gepassioneerde individuen die hun liefde en passie voor de gebouwde omgeving delen. Elk van onze collega’s brengt unieke vaardigheden en perspectieven ter tafel, wat zorgt voor een dynamische en collaboratieve werkomgeving. Samen streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen bij elk project.

Wubben.Chan biedt een volledige service van A tot Z. We zijn uw betrouwbare partner en nemen de regie in complexe vraagstukken binnen het bouwproces. Wij staan voor innovatieve oplossingen waar onze focus ligt op bouwkundige engineering, bouwkundige detaillering, projectmanagement, BIM-coördinatie, het ontwikkelen van configuratoren en het aanbieden van cloudoplossingen. Met efficiënte processen en nauwe communicatie met alle partijen zorgen we voor een gestroomlijnd proces. We faciliteren duurzame verbindingen en werken nauw samen met maakpartners. Ons doel is het meest optimale eindresultaat te bereiken voor onze opdrachtgever en de eindgebruiker.

#replace title#