Dr Hub van Doorneweg 95, 5026 RB Tilburg, Nederland
Noord-Brabant
Aannemer
3D, BIM protocollen
BIM basis ILS, CO2-Prestatieladder (trede 3), ISO 9001, ISO 14001, SBB Leerbedrijf, VCA

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

Vertrouwd gebouwd

Als familiebedrijf snappen wij als geen ander dat u wilt bouwen met vertrouwde gezichten. We staan met beide benen op de grond, maar we hebben tegelijkertijd torenhoge ambitie. Loop gerust een keer binnen, of plan een bezoek in op een van onze bouwplaatsen.

Value Engineering

Als exploitant van Club Pellikaan – een Nederlandse healthclub keten– maken wij slimme keuzes die gebaseerd zijn op de ervaring van 1,5 miljoen gebruikers per jaar. Dat maakt ons dé uitgelezen partner om het maximale uit elk project te halen.

Breed en compleet

U wilt als opdrachtgever samenwerken met één partij die het project zo efficiënt mogelijk begeleidt. Daarom bieden we alle mogelijke combinaties van onze expertises. Van bouwen of design & build in een bouwteam tot volledige DBFMO projecten met bijvoorbeeld langjarig onderhoud en exploitatie.

Groen gebouwd

Door al in het begin van het bouwproces duurzame keuzes te maken, bespaart u exploitatiekosten in de toekomst. En bovendien laten we de wereld schoner achter. Wel zo eerlijk voor onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

The sky is the opportunity

Bouwen begint bij dromen. Door een goede balans te vinden tussen ambitieus en realistisch vertalen we ‘een leuk idee’ tot innovatie van de bovenste plank.

Innovatie kent geen hoogtevrees

Een gebouw moet toekomstbestendig zijn en jaren later nog steeds afgestemd zijn op de behoeftes van de eindgebruiker. Dankzij onze jarenlange internationale expertise op het gebied van smart building blijven onze gebouwen jarenlang relevant.

#replace title#