Den Haag, Nederland
Zuid-Holland, *Internationaal
Automatisering, IT dienstverlener, Softwareleverancier
3D, Model checking, SaaS
Niet gecertificeerd

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

BIM Base, gevestigd in Den Haag, is opgericht in 2019 door Ruben de Laat nadat hij 10 jaar de hoofdontwikkelaar was van de open source BIMserver. BIM Base heeft als doel gesteld het makkelijker te maken voor bedrijven om Open BIM te integreren in hun software en processen. Dit doen we door middel van het licenseren van ons platform BIM.works en daar uitgebreide support op te leveren.

BIM.works is in de eerste plaats een database/repository dat specifiek is ontwikkeld voor de opslag van IFC modellen. Deze database kan snel en efficient bevraagd worden zonder uitgebreide kennis van IFC. Daarbij leveren we SDKs en webbased viewers om zo snel en makkelijk mogelijk tot een nuttige integratie te komen.

Opgeslagen modellen kunnen (automatisch) gecontroleerd worden middels zelf te definieren model checks. Dit kan middels IDS, maar ook middels de BIM.works Check Language, waarmee complexere checks gebaseerd op hiƫrarchie, connectiviteit of geometrie kunnen worden uitgevoerd. Ook exporteren we data naar onder andere Open GIS formaten.

#replace title#