Braken 14, 1713 GC Obdam, Nederland
Noord-Holland
Staalconstructies
3D, BIM protocollen, Laserscannen, Model checking, Projectmanagement, Visualisatie
BIM basis ILS, ISO 3834, Safety Culture Ladder (trede 2), SBB Leerbedrijf, VCA

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

Familiebedrijf Vic Obdam Staalbouw

In 1984 start Vic Obdam in Spanbroek een bedrijf in landbouwmechanisatie (de verkoop en het onderhoud van tractoren en landbouwwerktuigen). Daarnaast neemt de energieke en ondernemende Vic ook constructiewerk aan: aanpassingen van machines en kleine hallen. In de daaropvolgende jaren groeit de onderneming snel. Op industrieterrein De Braken in Obdam wordt de ruimte gevonden voor de noodzakelijke bedrijfsuitbreidingen. Met name het staalconstructiewerk neemt een hoge vlucht, waarna in 2004 wordt besloten de landbouwmechanisatie af te stoten en zich uitsluitend op deze activiteit toe te leggen. Vic Obdam Staalbouw is geboren.

Veelzijdig

Vic Obdam Staalbouw maakt staalconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw, in nieuwbouw en bestaande bouw, in opdracht van de grote Nederlandse aannemers en van kleine bouwbedrijven in West-Friesland. Onze brede inzetbaarheid is onze kracht. De ambitie om aan de hoogste eisen van onze opdrachtgevers te voldoen spoort ons aan om telkens te investeren in medewerkers en nieuwe technieken.

Vernieuwend

Wij waren een van de eerste die een automatisch aangestuurde boorzaagstraat in gebruik nam. Ook de pons-/knipmachine met een geautomatiseerd magazijnsysteem was in deze toepassing nieuw in zijn soort. Binnen deze innovatieve drive is het oude karakter van Vic Obdam behouden gebleven. Een familiebedrijf – met de tweede generatie Obdam aan de leiding – doortrokken van de West-Friese mentaliteit van aanpakken en gericht op duurzame groei. Net zo stabiel als onze stalen constructies.

#replace title#