J.A. van Seumerenlaan 4, 1422 XS Uithoorn, Nederland
Noord-Holland
Aannemer
3D
BIM basis ILS, ISO 9001, SBB Leerbedrijf, VCA

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

UBA – zelfstandig, betrokken en veelzijdig

UBA is een ontwikkelend bouwbedrijf dat sinds 1965 tal van toonaangevende bouw- en renovatieprojecten in zowel de woning- als utiliteitsbouw heeft gerealiseerd, waaronder ook zorginstellingen en binnenstedelijke vernieuwing. Met de werkmaatschappijen UBA Bouw en UBA Projectontwikkeling zijn wij nationaal gezien een top 60-speler in de bouwbranche. Ons werkgebied omvat Midden-Nederland, waarbij de nadruk ligt op de Randstad.

Wij hechten grote waarde aan duurzame relaties. Op basis van persoonlijk contact bouwen we voortdurend aan onze relaties met wie we elkaars behoefte in kaart brengen en zo ook onze kansen zien of creëren.
UBA is een organisatie met korte communicatielijnen. Hierdoor zijn we flexibel, kunnen we snel schakelen en zijn we in staat om processen snel en tijdig bij te sturen. Ons personeelsbestand kent nauwelijks verloop wat ervoor zorgt dat onze relaties tijdens het project hun vaste aanspreekpunten behouden.
De huidige ontwikkelingen eisen steeds meer initiatief en verantwoordelijkheid vanuit het bedrijf. Hiervoor is een professionele organisatie nodig met kennis op diverse vakgebieden. UBA is zo’n gespecialiseerde partner. Daarnaast kunnen wij desgewenst o.a. de totale projectcoördinatie uitvoeren, nemen we de kopersbegeleiding over en verzorgen wij de loketfunctie en de nazorg. Dit alles valt binnen de scope van UBA.

Volg ook ons UBA Bouw bedrijfsprofiel op LinkedIn.

#replace title#