UBA Bouw B.V. heeft zich premium geregistreerd in het BIMregister

Datum nieuws
9 mei 2023
Categorie BIM nieuws
Aannemer
Vaardigheden BIM nieuws
Netwerken
Contact opnemen

UBA Bouw B.V. heeft zich premium geregistreerd in het BIMregister.

De UBA Groep is eind 1965 als Uithoornse Bouw- en Aannemingsmaatschappij opgericht naar aanleiding van het verzoek van de gemeente Amsterdam aan de gemeente Uithoorn om woningen te bouwen voor woningzoekenden uit Amsterdam. De eerste opdracht voor UBA was een feit: de bouw van 1080 woningen. En daar is het niet bij gebleven.

Karakteristiek voor de manier van werken bij UBA Groep is de totale beheersing van het bouwproces. Vanuit het programma van eisen zoeken zij naar de beste invulling, met de meest effectieve bouwmethoden en duurzame hoogwaardige materialen. Zij nemen daarbij de wensen van opdrachtgever en gebruiker als uitgangspunt. Door hun brede werkwijze - van projectontwikkeling tot nazorg - begrijpen zij de vraagstelling en kennen zij de mogelijkheden om hierop in te spelen. Zij verzorgen de totale projectcoördinatie en staan garant voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

De UBA Groep bestaat uit UBA Holding B.V. en twee werkmaatschappijen:
UBA Projectontwikkeling B.V. en UBA Bouw B.V.
 
De UBA Groep zal ook te vinden zijn bij de BIM Onderwijsdag op 2 oktober in de Jaarbeurs. Binnenkort vertellen we meer vanuit het interview met de UBA Groep.
 

#replace title#