Wijkerstraatweg 90, 1951 EJ Velsen-Noord, Nederland
Noord-Holland
Adviesbureau
Lean, Soft skills, Training geven
BIM basis ILS

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

‘’Bouwen is met afstand het mooiste vak wat er is. Het heeft impact, het is altijd complex, steeds vaker duurzaam en het resultaat bepaalt in belangrijke mate ons leven. De gehele bouwketen moet in gezamenlijkheid een antwoord geven op de complexe vragen die de maatschappij hen stelt. Dat antwoord is niet BIM, maar de wereld áchter BIM: het snel ontwikkelen van slimme, veerkrachtige, creatieve oplossingen zodat mensen kunnen wonen, werken, recreëren en hun dromen kunnen najagen.   

Als vrije speler, met een indrukwekkende BIM en Lean bagage, legt the BIM practice de verbinding. Tussen de korte en de lange termijn. Maar ook tussen software en mensen. De meerwaarde van BIM staat of valt met de juiste implementatie in de organisatie. 

The BIM practice identificeert daarin 3 fases: 

  1. SET- We helpen je om zelfstandig de juiste keuzes te maken voor bijvoorbeeld: producten, processen en leveranciers.
  2. GROUND- We verankeren BIMen Lean in het DNA van jullie organisatie, de medewerkers en ketenpartners. Zo helpen we jou en jouw organisatie om zelfstandig verder te kunnen groeien met BIM en Lean. 
  3. EXPLORE-Samen houden we vinger aan de pols om er zeker van te zijn dat de transitiefase uiteindelijk leidt tot een duurzame BIM cultuur. Waarbij we doorlopend leren van en met elkaar. 

In elke fase doen we wat nodig is en brengen we kennis, inspiratie of praktische hulp.

Wij zijn een team van ervaren, onafhankelijke producers waarbij we onze opdrachtgevers begeleiden in een transitie die niet alleen alles van hen vraagt, maar hen ook alles geeft. Met veel energie en overtuiging krijgt elke opdrachtgever het beste van ons’’. 

#replace title#