Hbo
Adviesbureau
Amsterdam, Nederland

Voor diverse projecten zijn wij op zoek naar ondersteuning van ons team. We zijn op zoek naar een junior Revit modelleur met ambities (m/v 32-40 uur per week) die ons team komt versterken. Door de groeiende vraag naar integrale oplossingen op het gebied van BIM, inzet voor herontwikkeling en het beheer en onderhoud zijn wij op zoek naar jou!

Dit is je kans om in een jong, leergierig en ambitieus team samen te werken aan mooie projecten!

‍Over jou:

  • Je hebt een afgeronde 4de-jaars Bouwkundig MBO+ of HBO opleiding, enigszins ervaren in het modelleren en bent leergierig. .
  • je hebt (basis)kennis van Revit evindt het leuk om te blijven leren over Revit en kennis op te doen over Ifc, Solibri en mogelijk Dynamo;
  • je bent proactief;
  • schriftelijk en mondeling communicatief vaardig;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij:

Een afwisselende werkomgeving met écht leuke collega's die elke dag gaan voor state of the art BIM! Je krijgt ondersteuning bij verschillende projecten maar ook al snel de mogelijkheid om je eigen projecten uit te voeren. Als junior modelleur wordt je begeleidt door een senior modelleur en zorgen wij voor gevarieerde en uitdagende projecten. Met het team bespreken we de voortgang van de projecten en helpen we elkaar waar dat nodig is, we nemen nieuwe ontwikkelingen door en kijken welke innovaties ons helpen.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, die ruimte willen we je daarom ook graag geven. Daarnaast streven we naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Daarbij bieden we een prima salaris afhankelijk van je ervaring tussen de € 2.600,- en € 3.100,- en prima arbeidsvoorwaarden.

Hoe kan een werkdag er van jouw uit zien?

Rond half negen start je op kantoor. Op je eigen plek werk je vanaf je laptop aan verschillende projecten. Zo kan het zijn dat een klant vraagt om een update van tekenwerk ten behoeve van de productie van gevelelementen en in de middag werk je een pointcloud uit gemaakt met de mobiele innovatieve VLX scanner.

Ben je geïnteresseerd? We gaan graag met je in gesprek!

Sollicitatie formulier
#replace title#