Industrieweg 5, 3641 RK Mijdrecht, Nederland
Utrecht
Fabrikant
3D, BIM objecten
ISO 9001, SBB Leerbedrijf

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

Walraven, uw BIMobject partner!

De architectuur, engineering en constructie industrie is de afgelopen jaren verwikkeld in een digitale transformatie, zeker met betrekking tot de BIM methodologie. BIM (Building Information Modeling) is een proces voor het samenwerkend delen van data, gebaseerd op een 3D model wat alle informatie bevat die nodig is voor iedere projectfase. Het maakt AEC ontwerpen mogelijk, maakt het bouwen en beheren van gebouwen efficiënter en reduceert ontwerp-, constructie- en productiekosten.

Waar de sector verandert en ontwikkelt biedt Walraven, als producent van slimme systeemoplossingen in de bouwsector, de nieuwste oplossingen voor gebruik in uw BIM MEP projecten. We focussen op specifieke assemblies met betrouwbare informatie voor projecten met een LOD400 om productievere constructieprocessen te realiseren.

Drie redenen om voor Walraven te kiezen:

  1. Walraven BIM Bibliotheek. Bijna 70 productfamilies (319 references) van project artikelen met complete fabricatie- geometrische en detailinformatie. En we breiden uit!
  2. Walraven objecten. Het gebruik van echte objecten in uw projecten maakt het mogelijk om een 3D, 4D en zelfs 5D weergave te creëren.
  3. Technische ondersteuning. Modelleren van assemblies bestaande uit losse objecten voor een complete bevestigingsoplossing, in nauwe samenwerking met MEP engineers en installateurs.

Onze BIM expertise beschikbaar voor u

Naast onze BIM mogelijkheden, biedt Walraven een uitgebreide technische service en ondersteuning aan in de vorm van Project Engineering. Onze engineers helpen u graag bij diverse vraagstukken rondom projectondersteuning. We kunnen ontwerpen, calculeren, valideren en een stuklijst aanbieden gebaseerd op uw vereisten. Van lichtgewicht oplossingen in RapidRail® tot zware constructies met ons Maxx profiel. Denk hierbij aan CAD tekeningen, 3D sterkteberekeningen, montage-instructies, stuklijsten, offertes en technische ondersteuning op locatie. Of het nu gaat om oplossingen voor buisbevestiging, brandbescherming of sanitaire toepassingen, onze expertise is beschikbaar voor u.

Een multinational met een hart

Hoewel we producten produceren, gaat het bij Walraven vooral om mensen. Daarom willen we een duurzaam verschil maken door het opbouwen van een multinational met een hart. De kern is om altijd over de lange termijn te denken en als familiebedrijf is dat heel natuurlijk voor ons. We geven om onze medewerkers, onze innovators, onze familie, en we geven om u, onze klant. Uw werk elke dag en op elk niveau effectiever maken is wat ons drijft. Daarom gebruiken we onze expertise om slimme oplossingen te ontwikkelen die elke dag waarde voor u toevoegen. Dat is waarom professionals wereldwijd kiezen voor Walraven. Of het nu gaat om het bouwen van een starterswoning of een wolkenkrabber.

Walraven. The value of smart

#replace title#