De Fluun II, Lichtenhorststraat 21, 6942 GS Didam, Nederland
Gelderland
Adviesbureau
3D, Projectmanagement
Niet gecertificeerd

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

“Wij willen prettig samenwerken. Dat is voorwaarde 1.
Door te werken met mensen met wie je een klik hebt, wordt er automatisch ruimte gecreëerd om exact dat te doen waar je goed in bent. Dit levert kwaliteit op, waarvan alle betrokkenen onderaan de streep profiteren.”

BEREKEND, GETEKEND, VERBETERD

Team VH Engineering, dat is een team van 8 man. Een team van engineers en modelleurs. Een team van vakkundige bouwkundigen, die diverse rollen binnen hun vakgebied hebben uitgeoefend en op dit moment hun rol bij VH Engineering uitvoeren en laten groeien.

Wij zijn individuen, met ieder onze sterke punten en eigenzinnige blikken, met één belangrijk raakvlak: wij spreken dezelfde taal, onder elkaar en met onze partners. Deze taal manifesteert zich in een aanpak, waarbij we de praktijk altijd als meetlat naast onze modellen leggen. Zo kijken we consequent wat past, welke elementen mooi combineren en hoe we zorgen dat een gebouw de tijd doorstaat. Hierin zijn we overigens niet alleen bezig met de cijfers en lijnen van het verhaal: uiteindelijk werken we met mensen.

Als team doen wij ons best onze diverse blikken steeds verder te laten reiken en onze kennis breder te laten groeien, waardoor we steeds met het veranderende landschap van de bouwkunde kunnen blijven meebewegen.

#replace title#