7 mei 2024
Softwareleverancier
3D , Visualisatie
Contact opnemen

Vectorworks kondigt voor dinsdag 7 mei hun aanstaande event aan, met Zoom-sessies van 16.00 tot 23.00 uur. Dit innovatieve digitale samenkomen richt zich op professionals die op zoek zijn naar de nieuwste ontwikkelingen in ontwerpsoftware. Bezoekers hebben de vrijheid om te kiezen welke delen van het evenement ze willen bijwonen vanuit het comfort van hun eigen omgeving.

Tijdens dit exclusieve evenement zullen deelnemers kennismaken met de meest recente functies en innovaties van Vectorworks, terwijl ze waardevolle inzichten verwerven om hun werkprocessen te verbeteren. Ze zullen de gelegenheid hebben om te communiceren met deskundigen van Vectorworks, presentaties bij te wonen en meer te leren over de recente updates van de software.

"Het evenement van Vectorworks biedt een unieke kans voor professionals om direct contact te hebben met ons team van experts," aldus Hannah Brown, Chief Technology Officer bij Vectorworks . "Het is een gelegenheid om kennis te delen, nieuwe vaardigheden op te doen en de toekomst van ontwerpsoftware te verkennen, allemaal op één plek."

Het programma omvat open discussies en presentaties over diverse onderwerpen, waaronder: architectuur, landschapsontwerp, rendering en de toekomstplannen van Vectorworks.

Professionals die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen zich registreren via de registratiepagina.

#replace title#