Kagerweg 31, 1948 PP Beverwijk, Nederland
Noord-Holland
Installatiebureau
3D
BIM basis ILS, Safety Culture Ladder (trede 2), SBB Leerbedrijf, VCA

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

Wie wij zijn:

Werken bij dé marktleider in ventilatietechniek.

Werken bij Steboma is samen zorgen voor optimale ventilatie van de hoogste kwaliteit. Niet voor niets is ons motto: “Kwaliteit is nooit toevallig’.

Als marktleider op het gebied van ventilatietechniek leveren wij een bijdrage aan een gezondere en comfortabele leef-, woon- en werkomgeving in heel Nederland. Dit doen we voor uiteenlopende iconische en uitdagende projecten waar Steboma het hele traject van ontwerp tot oplevering verzorgt. Samen met de groep met daarin Steboma, de Vink groep, AirHome Ventilatieservice en Post Luchtkanalen werken we met meer dan 360 professionele, maar vooral enthousiaste en gezellige collega’s. Zo verzorgen we samen de ventilatietechniek binnen verschillende locaties. Goede ventilatie is in onze maatschappij niet meer weg te denken.

Onze manier van werken:

Bij Steboma houden we van een persoonlijke aanpak. We geloven namelijk dat het belangrijk is om op gelijk niveau samen te werken met alle functies binnen het bedrijf. Onze cultuur is ons succes! Een fijne sfeer binnen ons team vinden we belangrijk. We streven dan ook naar een goede balans tussen professioneel werken en humor en gezelligheid.

#replace title#