Schildersbedrijf Groenenboom B.V. heeft zich premium geregistreerd in het BIMregister

Datum nieuws
29 januari 2024
Categorie BIM nieuws
Afbouw
Vaardigheden BIM nieuws
Netwerken
Contact opnemen

Schildersbedrijf Groenenboom B.V. heeft zich premium geregistreerd in het BIMregister en zal ook te vinden zijn bij de BIM Onderwijsdag. Binnenkort vertellen we meer vanuit het interview met Schildersbedrijf Groenenboom. Hierbij alvast een korte toelichting:

Groenenboom, gevestigd in Rotterdam, heeft al ruim 80 jaar ervaring als toonaangevend schildersbedrijf. Als een oorspronkelijk familiebedrijf koesteren ze hun roots en vertalen ze de familiecultuur nog altijd naar hun werkethos. Hun streven is constant gericht op het versnellen, verbeteren en efficiënter maken van uw projecten.

De missie bij Groenenboom is duidelijk: klanten volledig ontzorgen. Zij omarmen een bedrijfscultuur waar maximale betrokkenheid voorop staat. Duurzaamheid, welzijn, innovatie en veiligheid vormen de kern van onze waarden. Vanaf de calculatie tot de nazorg streven we ernaar maximale waarde toe te voegen aan elk project, ongeacht de omvang of complexiteit. Groenenboom staat garant voor een vlekkeloos proces, waardoor uw project soepel verloopt.

#replace title#