Hbo
Ingenieursbureau
Nijmegen, Nederland

Wanneer je bij ons aan de slag gaat, word je gekoppeld aan een ervaren collega die je wegwijs maakt binnen ons bedrijf en onze projecten, zodat je je snel thuis voelt. Afhankelijk van je kennis, ervaring en voorkeur, start je met kleinere ontwerpprojecten of grotere opdrachten op het gebied van bruggen, tunnels, sluizen of andere civiele constructies. Binnen deze integrale projecten speel je een belangrijke rol in het 3D-ontwerpproces.

 • Je denkt actief mee over ontwerpkeuzes en de uitvoerbaarheid, en je zorgt voor een hoogwaardige detaillering van het ontwerp.
 • Samen met specialisten verken je continu de innovatieve mogelijkheden voor optimalisatie van de verschillende ontwerppakketten, inclusief de onderlinge koppelingsmogelijkheden.
 • Je ontwikkelt tools en scripts en koppelt (3D-)informatiemodellen binnen een multidisciplinaire BIM-omgeving of een integraal BIM-Model.
 • Je wisselt kennis uit en werkt samen met specialisten van je eigen afdeling, maar ook met collega's van andere afdelingen zoals Water, Maritiem, Luchtvaart of Industrie & Gebouwen.

Wil je bijdragen aan de versnelling van digitalisering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden ruimte voor digitale ontwikkelmogelijkheden en stimuleren het creëren van innovatieve digitale oplossingen voor onze processen. Wij geloven dat Citizen Development grote kansen biedt binnen onze sector.

Je werkt vanuit huis, op kantoor of op projectlocaties van onze opdrachtgevers. De projecten waaraan je werkt, stemmen we in overleg af, zodat je zoveel mogelijk aan projecten werkt die je echt interesseren.

Waar je komt te werken

Je komt terecht in een team van topspecialisten die elkaar graag vooruithelpen. Samen werken we aan complexe en uitdagende projecten zoals Ring Antwerpen, Blankenburgverbinding, A16 of Fehmarnbelt. Ons team loopt voorop in digitale innovaties op het gebied van geautomatiseerd ontwerpen, parametrische en circulaire ontwerpoplossingen voor civiele constructies. Je kunt deelnemen aan onze digital academy, hackathons en kennissessies met collega’s wereldwijd, en er is ruimte om naast je werk aan nieuwe ontwikkelingen te werken.

Hoewel je in een groot, internationaal bedrijf werkt, heerst er weinig hiërarchie. Bij ons vind je geen bazencultuur, maar open en transparante communicatielijnen met een geïntegreerde aanpak en goede informatieoverdracht tussen kennisgebieden. Dit biedt volop ontwikkelmogelijkheden in een cultuur waar samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en vrijheid om te ondernemen centraal staat. Samen met onze klanten, partners en collega’s zoeken we naar de beste oplossingen voor toekomstige generaties.

Dit krijg je van ons

Naast het werken aan afwisselende en vooraanstaande projecten in Nederland en wereldwijd, bieden we je:

 • Een goede balans tussen werk en privé, onder andere door een laptop van de zaak zodat je flexibel kunt werken
 • Uitstekende thuiswerkmogelijkheden en voorzieningen
 • Een goed bereikbare werkplek in Amersfoort, Amsterdam, Nijmegen, Maastricht of Rotterdam, met reiskostenvergoeding of een NS-Business Card
 • Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een variabele beloning
 • Goede pensioenvoorzieningen en aanvullende verzekeringen
 • Een werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling, werkplezier en samenwerking centraal staan
 • Een onafhankelijk, niet-beursgenoteerd bedrijf met een duidelijke strategie om een positief verschil te maken en te investeren in medewerkers en digitale ontwikkelingen

Ben jij onze nieuwe Revit Modelleur?

Heb je meer dan 3 jaar ervaring met Revit Structure, een passie voor civiele infrastructuurconstructies en wil je blijven investeren in je persoonlijke groei en ontwikkeling? Maak dan eenvoudig kennis met ons. Geen ingewikkelde procedures, maar een goed gesprek waarin jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk centraal staan. We vragen je niet meteen om bij ons in dienst te komen, maar kijken samen of we de juiste stap met elkaar zetten, vanaf je eerste werkdag en voor de jaren die volgen.

Sollicitatie formulier
#replace title#