Vlietsorgstraat 15, 2012 JB Haarlem, Nederland
Noord-Holland
Adviesbureau, Ingenieursbureau
3D
BIM basis ILS, ISO 9001

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

Pieters Bouwtechniek

Bij Pieters Bouwtechniek houden we van bijzondere constructies. De kern van onze werkzaamheden is het geven van constructieadvies. Daarin zijn we flexibel en tegelijkertijd proactief en realistisch. We snappen dat er veel denkwerk en creativiteit zit in een bijzonder ontwerp. En dat een opdrachtgever bovendien op zoek is naar iets wat realistisch en van hoge kwaliteit is, binnen het beschikbare budget past en voldoet aan eisen op basis van het gebruik en duurzaamheid.

Wij denken mee met architecten en ontwikkelaars om hun ambities en al deze invalshoeken samen te laten komen in een constructie. Dat kan alleen als wij echt als partner aansluiten bij het project. Van begin tot eind kijken wij met onze technische kennis mee bij elke stap binnen het project. Je kunt dan ook altijd terecht bij een van onze vestigingen door heel Nederland voor advies of een helpende hand.

Samen maken we bijzondere gebouwen mogelijk en dit doen we al ruim 50 jaar. Je kunt je voorstellen dat we in die tijd al veel verschillende projecten hebben uitgevoerd. Zo breiden we elke dag onze expertises uit binnen verschillende sectoren.

Pieters Bouwkunde

Pieters Bouwkunde is een bouwadviesbureau dat de bouwkundige uitwerking verzorgt van bouwprojecten die zijn ontworpen door architecten uit binnen- en buitenland. Deze werkzaamheden voeren wij uit in opdracht van architecten, ontwikkelaars, aannemers, overheid, woningcorporaties en particulieren.

Tijdens dit proces zien we een belangrijke rol weggelegd voor de architect, in de vorm van het houden van esthetisch toezicht. We werken de projecten dan ook graag zoveel mogelijk samen met de architect uit.

Daarnaast leveren wij diverse diensten op het gebied van bouwkunde, projectmanagement, vastgoedmanagement, bouwregelgeving, contractmanagement en directievoering en toezicht.

Pieters BIM advies

Pieters BIM advies is een discipline onafhankelijk adviesbureau in de bouwsector en ondersteunt organisaties en projecten op een praktische toepassing van BIM. Ons uitgangspunt is altijd het eindproduct dat voldoet aan de eisen van de klant en de gebruiker. Wij onderscheiden ons door onze klanten te adviseren en de adviezen te helpen implementeren.

Wij verzorgen de verschillende BIM-rollen op verschillende manieren voor diverse typen klanten. Denk aan overheden, universiteiten, bouwbedrijven, architecten, woningcoöperaties en projectontwikkelaars. In samenspraak met de klant en de gebruiker stellen we de wensen, eisen en randvoorwaarden voor het product vast en vertalen we deze naar een soepel te doorlopen proces voor de organisatie of het project.

Naast BIM leveren wij diverse aangrenzende adviesdiensten op gebied van digitalisering, plannen van aanpak, aanbestedingen en contactvorming.

Social media:

 

#replace title#