Koivistokade 1, 1013 AC Amsterdam, Nederland
Noord-Holland
Adviesbureau, Vastgoed data leverancier
3D, Projectmanagement, Visualisatie
Niet gecertificeerd

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

Over OMRT

OMRT is opgericht in 2018 door Andreja Andrejevic & Jasper Spiegeler. Tijdens hun studie aan de TU Delft hebben ze kennis opgedaan over parametrisch ontwerp en waren ze verbaasd dat low-tech oplossingen nog steeds de norm waren in de industrie. Om deze reden is OMRT ontstaan met als missie om deze technologie naar een industrie te brengen die traditioneel is, maar die op het punt staat van drastische verandering. Onze parametrische en ontwerpanalysetools worden nu gebruikt in meer dan 15% van alle gebouwde huizen in Nederland.

Onze missie en visie

Verspilling en inefficiëntie zijn diepgewortelde gewoonten in de bouw- en vastgoedsector. Enerzijds zien we verspilling van energie, materialen en andere externe middelen, anderzijds tijd, arbeidskrachten, intelligentie en financiële middelen. Deze negatieve gewoonten hebben ook direct effect op de kwaliteit van de wereld waarin we leven, zoals tekorten aan betaalbare woningen of ongezonde gebouwen. Bij OMRT zien we het als onze plicht om de bouwsector te voeden met de juiste set tools om de kracht van parametrisch ontwerp te ontketenen en de overgang naar een geoptimaliseerde gebouwde omgeving te versnellen en zo de balans in onze habitat te herstellen!

Wat maakt ons uniek?

Onze oplossing is geen simpel 'tekenhulpmiddel' of een verzameling 'taakautomatiseringen', maar een samenwerkingsplatform voor ontwerp dat de betrokkenheid van alle cruciale belanghebbenden omvat. Onze modules combineren de expertise van alle ontwerpdisciplines tegelijkertijd om de beste ontwerpoplossingen te krijgen. Onze technologie kan gemakkelijk meer dan duizend mogelijke ontwerpen genereren in één keer. Daarom hebben we het Design Scout-platform gecreëerd om ontwerpteams in staat te stellen beter geïnformeerde beslissingen te nemen, elkaar beter te begrijpen en het ontwerpproces te stroomlijnen. De Design Scout maakt het ontwerp- en ontwikkelingsproces objectiever en transparanter voor iedereen aan tafel, en verbetert onze wereld beslissing na beslissing.

#replace title#