De Kreek 20, 4906 BB Oosterhout, Nederland
Noord-Brabant
Automatisering, Adviesbureau, IT dienstverlener
Overig
Niet gecertificeerd

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

Overal en altijd kunnen werken! Ook als je werkt met zware grafische applicaties als Revit en Solibri.

Grafische Cloud werkplekken

Toegang tot al je applicaties en bestanden op een tablet vanuit de keet, dat is mogelijk met de Cloud werkplekken van LOSNING ICT. Wij zijn expert op het gebied van grafische applicaties in een Cloud omgeving. Wij kennen de branche en snappen de uitdagingen waar bouwbedrijven en BIM Managers tegenaan lopen. Want zeg nou zelf, het is toch niet meer van deze tijd om met papieren bouwtekeningen over een bouwterrein te lopen? Onze klanten waarderen onze persoonlijke benadering, de service en de oplossing om overal, vanaf ieder device te kunnen werken.

Over ons

LOSNING ICT is dé IT partner voor het MKB op het gebied van (grafische) Cloud werkplekken , Databeveiliging en TotaalBeheer.
Complete ICT infrastructuren worden door ons aangelegd en beheerd. Daarbij helpen we bedrijven ook met telefoonaansluitingen (denk aan VoIP en mobiele telefonie), webhosting, strategisch advies en het leasen van hardware. Kortom, we ontzorgen van a tot z!
Aanpakken, team spirit, passie voor IT zijn kernwaarden van ons team waarmee we als gezamenlijk doel hebben een uitstekende service aan onze klanten te geven. Direct reageren op vragen en storingen, 24/7 bereikbaarheid. Wij zorgen ervoor dat jouw systemen altijd up-to-date zijn en je zorgeloos gebruikt kunt maken van alle ICT gerelateerde zaken.

Wil je overtuigd worden van de mogelijkheden of benieuwd hoe jouw applicatie kan draaien in een cloud omgeving? Vraag dan eens een vrijblijvend gesprek aan met onze experts of informeer naar de mogelijkheden van een testcase.