23 maart 2023
Overig
Overig
Contact opnemen

Op donderdag 23 maart van het jaar 2023 zullen bouwprofessionals uit alle hoeken van Nederland zich verenigen op het indrukwekkende Ketenstandaard Congres. Dit prestigieuze evenement zal worden gehouden in het Hart van Holland in de stad Nijkerk, en zal zich uitstrekken over een uitgebreid tijdvenster, beginnend om 08.00 uur en eindigend om 18.00 uur.

Het Ketenstandaard Congres is een van de meest vooraanstaande symposia in de hedendaagse bouw- en technieksector. Het biedt een buitengewone gelegenheid voor vakgenoten uit het hele land om diepgaande discussies te voeren over het huidige politieke klimaat en de maatschappelijke kwesties die een invloed hebben op deze bloeiende bedrijfstak. Met zijn tweejaarlijkse cyclus, fungeert dit evenement als een cruciaal platform waar professionals hun kennis kunnen vergroten en ervaringen kunnen delen met betrekking tot de voortdurende digitalisering en standaardisatie in de sector.

De agenda van het Ketenstandaard Congres zal te vinden zijn op de officiële website, www.ketenstandaardcongres.nl, waar men ook de sprekerslijst kan raadplegen. We nodigen geïnteresseerden uit om zich te registreren, dat kan door te klikken op Ketenstandaard congres 2023 registratie, en erop te wijzen dat deelname geheel gratis is. Let wel, de beschikbare plaatsen zijn beperkt, dus we adviseren om tijdig te reserveren.

 

#replace title#