Molenstraat 40D, 5242 HA Rosmalen, Nederland
Noord-Brabant
Adviesbureau, Ingenieursbureau
3D, Projectmanagement
Niet gecertificeerd

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

Het vaste team van i-Commit bestaat uit 40 ervaren installatietechnisch specialisten, E en W. Wij adviseren, ontwerpen, engineeren en bereiden projecten voor tot werktekeningniveau. Bij voorkeur in een BIM omgeving, gebruikmakend van Revit.

Ook kunnen wij u praktisch, uitvoeringsgericht, adviseren en ondersteunen in het opzetten van uw bedrijfs- BIM proces, het samenwerken tijdens een BIM project en verwerken van gegevens in een Revit model.

Uitgebreide installatietechnische kennis en ervaring

Onze expertise en commitment leveren wij op projectbasis, in opdracht van installateurs, adviesbureaus en gebouweigenaren. i-Commit heeft vanuit haar ervaring uitgebreide kennis van installaties in speciale omgevingen zoals ziekenhuizen, musea, datacenters, cleanrooms en onderzoekscentra. Ook binnen een diversiteit aan projecten zoals kantoren, bedrijfsgebouwen en tunnels hebben wij ervaring en leveren wij graag onze bijdrage.

Op locatie of op kantoor

De werkzaamheden kunnen plaatsvinden op uw project- of kantoorlocatie, maar natuurlijk ook op kantoor van i-Commit. Of een combinatie van beide. Wat ú het liefste heeft. Het projectbelang en het creëren van mogelijkheden zijn hierbij onze drijfveren.

Installatietechnische berekeningen

Wenst u ook rekenkundige onderbouwing? Ook dat is mogelijk. Denk hierbij aan het gebruik van diverse softwarepakketten (Intelec, Dialux, VABI, BINK) om berekeningen op het gebied van energie, licht- en krachtinstallaties te maken, maar ook gebouwsimulatie, warmteverlies, koellast, T.O en flowsimulaties.

Niet alleen in de werkvoorbereidings- en uitvoeringsfase, maar zeker in de vroege opstartfase of tenderfase van een project kunnen berekeningen helpen om ontwerpoplossingen te bepalen of te onderbouwen. Wilt u ons alleen inschakelen voor de berekeningen, dan kan dat uiteraard ook.

De basispeilers van ons bedrijf zijn:

  • Kennis & kunde
  • Ambitie
  • Betrokkenheid


Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Marc de Jager, Anko de Rooij of John Geven. Zij vertellen u graag meer.

#replace title#