Het GeoBIM 2023 evenement zal plaatsvinden op 4 en 5 mei in Rotterdam

4 mei 2023
Overig
3D , BIM visie
Contact opnemen

GeoBIM 2023 zal een platform bieden voor experts uit diverse sectoren, waaronder geospatiële, stedenbouw, vervoer, nutsbedrijven, milieu, IT en AEC, om te laten zien hoe de huidige gebouwde omgeving zich met behulp van digitale technologieën klaarmaakt voor de toekomst, waarbij geospatiale informatie als basis dient.

De opkomst van de vierde industriële revolutie, ook bekend als Industrie 4.0 of 4IR, verandert de manier waarop we werken. Het toenemende aantal beschikbare gegevens via het Internet of Things (IoT) heeft geleid tot automatisering in productie en industriële processen, en tot vooruitgang op het gebied van kunstmatige intelligentie, machine learning, autonome voertuigen, onbemande luchtvaartsystemen, 5G draadloze technologieën, en 3D-visualisatie- en printtechnologieën, die het traditionele landschap van de gebouwde omgeving en steden over de hele wereld veranderen.

GeoBIM 2023 zal deelnemers inzicht geven in de implicaties van deze technologische innovaties voor degenen die zich bezighouden met visualisatie, planning, ontwerp en constructie.

#replace title#