14 mei 2024
Aannemer, Automatisering, Fabrikant, Installatiebureau, Opdrachtgever, Woningcorporatie
3D , 4D , 5D , BIM objecten, BIM visie, Virtual Reality, Visualisatie
Contact opnemen

In de loop der jaren heeft de begeleiding van kopers een snelle verandering doorgemaakt. Voorheen kregen kopers papieren lijsten om hun keuzes te maken, tegenwoordig worden deze al vaak digitaal gepresenteerd. Maar dankzij BIM kunnen kopers hun keuzes direct maken in een levensecht 3D-model van hun toekomstige huis.

Dit is niet alleen handig voor de kopers, die een duidelijk beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten, maar is ook zeer efficiënt voor de verwerking van de gemaakte keuzes.

Op 14 mei om 14:30 uur vindt ons inspirerende Innovatie Event plaats, waar u kunt ontdekken hoe de bouwsector evolueert en innoveert. Wij nemen u mee in hoe kopersbegeleiding de afgelopen jaren zich ontwikkeld heeft van papier naar een 3D digitaal proces. Luister naar het inspirerende verhaal van Miranca, de oprichter van Volgjewoning, en leer hoe zij haar visie omzet in realiteit. Krijg een exclusieve sneak preview van de toekomst van kopersbegeleiding en dompel uzelf onder in baanbrekende 3D bouwtechnologieën.

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door onze partners Mosa, Ekowood en Vios, die hun expertise delen en bijdragen aan een waardevolle ervaring. Bovendien zal Innobrix aanwezig zijn om haar innovatieve platform te demonstreren, en kunt u meer te weten komen over de nieuwste ontwikkelingen omtrent data van Geberit.

Bent u een projectontwikkelaar, ontwikkelende aannemer, woningbouwcorporatie, installateur, modulaire bouwer, BIM-gebruiker of koperbegeleider? Dan is het event voor u interessant! Mis dit unieke evenement niet,meld u aan en reserveer deze datum in uw agenda!
 

Meld u hier aan
 

PROGRAMMA:

14:30 - 15:00: Registratie en welkom

15:00 - 15:15: Introductie

15:15 - 16:00: De toekomst van kopersbegeleiding

16:00 - 16:30: Waarom is BIM data voor toeleveranciers een must have?

16:30 - 16:45: Korte pauze

16:45 - 17:30: Hoe creëer je een 3D-klantreis van verkoop tot en met kopersbegeleiding

17:30 - 18:00: Kopersbegeleiding in 3D in de praktijk door Ekowood

#replace title#