Hbo
Overig
Rijen, Nederland

Wie zijn wij?

Bij leap3d begrijpen we hoe kleine verschillen tussen werktekeningen en werkelijkheid grote gevolgen kunnen hebben voor planning, uitvoering en begroting. Daarom is het van cruciaal belang om de werkelijkheid betrouwbaar in beeld te brengen. Of je nu werkt aan transformatie, renovatie, herinrichting, inspectie of retrofit, wij hebben de methoden en expertise om het werk van onze klanten beter uit te voeren.

leap3d brengt de werkelijke situatie van  gebouwen, civiele waterbouwkundige constructies, complexe vormen in industriële omgevingen, machine kamers van schepen en grote terreinen, tot op de millimeter nauwkeurig in beeld. Dit doen we met verschillende methodes, zoals 3D inmeten met behulp van laserscanning en fotogrammetrie, we meten vanuit de lucht met een drone of onder water met behulp van multibeam peilingen.

Op basis van de ingemeten scandata maken we met onze eigen bouwkundig opgeleide modelleurs accurate fit for purpose 3D BIM modellen voor onze klanten.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Bij leap3d zetten we ons in voor het nauwkeurig vastleggen en modelleren van bestaande gebouwen en civiele constructies. Onze expertise omvat een breed scala aan projecten, van bruggen en sluizen tot uitgebreide infrastructuurwerken, waarbij we altijd streven naar de hoogste precisie en kwaliteit. We gebruiken geavanceerde 3D-laserscanners om complexe constructies zoals de Haringvlietbrug, de Papendrechtse brug en de John S. Thompsonbrug in detail in kaart te brengen.

In de rol van BIM-modelleur bij leap3d ben je cruciaal in het vormgeven en beheren van BIM-processen. Je speelt een centrale rol in ons team, waarbij je verantwoordelijk bent voor het modelleren en coördineren met zowel interne als externe modelleurs en het projectteam. Je ontwikkelt BIM-plannen die nauw aansluiten bij de behoeften van onze opdrachtgevers en fungeert als de verbindende schakel tussen projectleiders en het BIM-team. Daarnaast biedt leap3d jou als BIM-modelleur de unieke gelegenheid om kennis te maken met laserscanning en het inmeten met laserscanners, waardoor je expertise en vaardigheden in het veld van 3D-modellering verder worden uitgebreid.

Als BIM-modelleur bij leap3d voer je scherpzinnige analyses uit, neem je strategische beslissingen en waarborg je consistentie in alle fasen van het modelleringsproces. Je bewaakt de planning en controleert regelmatig de modellen, zowel van jezelf als van anderen, om een hoogwaardig eindresultaat te garanderen en indien nodig te verbeteren.

leap3d biedt je een rol met echte impact. Je wordt een sleutelfiguur in het versnellen van modellering met behulp van onder andere A.I. en het automatiseren van taken met scripts. Je maakt deel uit van een dynamisch, professioneel team dat flexibiliteit, praktische oplossingen en innovatie hoog in het vaandel draagt. Bij ons krijg je de vrijheid en middelen om je creativiteit en visie te ontwikkelen, en we moedigen iedereen aan om met nieuwe ideeën te komen.

Bij leap3d zoeken we een BIM-modelleur die niet alleen een sleutelrol speelt in onze projecten, maar ook iemand die actief bijdraagt aan de optimalisatie van ons kwaliteitssysteem. We zijn op zoek naar een teamlid dat onze bestaande procedures en processen kan verfijnen en verbeteren, om zo onze hoge standaarden van nauwkeurigheid en kwaliteit verder te verhogen. Jouw inzichten en verbeteringen zullen een cruciaal onderdeel vormen van onze voortdurende inzet voor uitmuntendheid in alles wat we doen.

Kies voor leap3d: waar we met een professionele, praktische en flexibele aanpak elk civiel project transformeren tot een nauwkeurig gemodelleerd meesterwerk, terwijl we je ook de kans bieden om je te verdiepen in de wereld van laserscanning.

Wij zoeken iemand met?

 • Een achtergrond in HBO Civiele Techniek of Bouw of gelijkwaardige ervaring in de branche.
 • Een passie voor 3D-modellering en de drive om altijd voorop te lopen in technologische ontwikkelingen.
 • Een nieuwsgierige geest die constant zoekt naar efficiëntere en slimmere werkwijzen.
 • Interesse in Artifical Intelligence en nieuwe softwareontwikkelingen.
 • Initiatief om nieuwe methoden en kansen te ontdekken, die ons werk naar een hoger niveau tillen

Wat bieden wij? 

 • Je ontvangt een passend salaris
 • Een rol waarin je echt impact maakt: van het versnellen van projectmodellering tot het automatiseren van taken met scripts.
 • Een plek in een dynamisch, professioneel team dat flexibiliteit, praktische oplossingen en innovatie hoog in het vaandel draagt.
 • Een omgeving waar jouw ideeën centraal staan en waar je de vrijheid krijgt om je creativiteit en visie te ontwikkelen.
 • Mogelijkheid tot thuiswerken
 • Bedrijfsfitness

Ben jij onze nieuwe 3D BIM modelleur?

Wij nodigen je uit voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact op via het formulier op deze pagina en laten we samen verkennen hoe jij het verschil kunt maken bij leap3d.

 

Sollicitatie formulier
#replace title#