Waardevolle suggesties om kosten te besparen in de gevelbouw

Datum nieuws
3 april 2023
Categorie BIM nieuws
Softwareleverancier
Vaardigheden BIM nieuws
3D , BIM software
Contact opnemen

In de gevelbouwsector stijgen de kosten op alle niveaus, vanwege de toenemende prijzen van materialen, loonkosten en energietarieven. Om de continuïteit van je bedrijf te waarborgen, is het daarom essentieel om slim in te spelen op deze stijgende kosten.

Om gevelbouwers hierbij te ondersteunen, heeft de ISD Group de whitepaper 'Gouden tips om kosten te besparen in de gevelbouw' ontwikkeld. Deze whitepaper biedt praktische tips en voorbeelden uit de praktijk om efficiënter te werken en kosten te besparen in de gehele bouwketen.

De gevelbouwsector kampt momenteel met uitdagingen als stijgende prijzen en kosten, een tekort aan arbeidskrachten en steeds complexere ontwerpen. Het slim inspelen op stijgende kosten en efficiënt werken krijgen daarom extra aandacht. Maar waar moet je beginnen en welke mogelijkheden zijn er om kosten te besparen, terwijl je de klant- en werknemerstevredenheid bewaakt? De whitepaper van ISD Group biedt hierop een antwoord en is een waardevol hulpmiddel voor gevelbouwers.

ISD Group is niet alleen gespecialiseerd in het ontwikkelen van 3D CAD-software voor de gevelbouw, maar ook in het bieden van ondersteuning om efficiënter en slimmer te werken.

In de whitepaper kun je daar meer kennis van vernemen. Vraag de whitepaper aan door het contactformulier op deze pagina in te vullen.

 

#replace title#