Verifi3D van Xinaps is geïntegreerd met Dropbox

Datum nieuws
1 februari 2023
Categorie BIM nieuws
Softwareleverancier
Vaardigheden BIM nieuws
Big Data, BIM software, Model checking, Projectmanagement
Contact opnemen

Verifi3D van Xinaps is nu geïntegreerd met Dropbox, een wereldwijd samenwerkingsplatform voor content. Dankzij deze integratie kunnen gebruikers hun modellen (.rvt- en IFC-bestanden) gemakkelijk synchroniseren en openen tussen Verifi3D en Dropbox, allemaal direct in de browser. Hierdoor wordt samenwerken tijdens het bouwen van ontwerpmodellen nog eenvoudiger.

De integratie met Dropbox biedt nog meer voordelen. Vaak worden modellen verzameld uit verschillende bronnen, zoals lokale opslag, desktop en cloud, waardoor ze niet meer synchroon raken wanneer er wijzigingen worden aangebracht. Maar door deze integratie worden informatiesilo's doorbroken en het modelcontroleproces vereenvoudigd, waardoor het bedrijfsproces waardevoller wordt.

De coördinatiemogelijkheden voor modellen stellen verschillende disciplines in staat om meerdere bestanden te coördineren, samen te voegen en gefedereerde modellen te bekijken. Dankzij de tweerichtingssynchronisatie kunnen gebruikers wijzigingen aanbrengen in hun modellen, of dat nu in Verifi3D of Dropbox is, en deze automatisch op het andere platform weergeven.

CEO Frank Schuyer van Xinaps is erg blij met de integratie met Dropbox: "Teams kunnen nu nog eenvoudiger samenwerken aan BIM-modellen, hun modelcontroleproces stroomlijnen en de kwaliteit van hun gebouwontwerpen verbeteren, altijd en overal in de cloud. De integratie met Dropbox is slechts de eerste stap in onze missie om modelcontrole efficiënter en toegankelijker te maken voor iedereen."