Broekstraat 2, 5386 KD Geffen, Nederland
Noord-Brabant
Aannemer
3D, 4D , 5D , BIM protocollen, Model checking, Projectmanagement, Visualisatie
BIM basis ILS, ISO 9001, SBB Leerbedrijf

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

Al ruim 50 jaar bouwen en ontwikkelen we nieuwbouwwoningen in o.a. Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. Op z'n Van Wanrooijs. Dat betekent: daadkrachtig, vol toewijding en zonder gedoe. Wij zijn ervan overtuigd dat dingen altijd slimmer en beter kunnen. Dat zit in het DNA van ons bedrijf én van onze vakmensen.

Duurzame samenwerking

Met circa 275 medewerkers realiseren we woningbouw voor particuliere woonconsumenten, corporaties, beleggers en lokale overheden. Dat doen we veelal met vaste partners. Ons handelsmerk? Duurzame relaties, korte lijnen, ondernemerschap, financiële stabiliteit en investeren in innovaties. Dát maakt Van Wanrooij een daadkrachtige samenwerkingspartner.

Optio®

Ons woningconcept Optio® is het fundament om snel, duurzaam en klantgericht te kunnen bouwen. Werken met gestandaardiseerde modellen en een standaard proces met vaste spelregels maken onze werkwijze efficiënter en verkort het bouwproces. Zo kunnen we uiteindelijk sneller woningen ontwikkelen en bouwen. Optio® is een proces dat continu door onze medewerkers wordt geoptimaliseerd en in nauwe samenwerking met veel partners wordt toegepast.

#replace title#