Prins Hendrikkade 1A, 3441 XD Woerden, Nederland
Utrecht
Vastgoed data leverancier
3D, BIM objecten
Niet gecertificeerd

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

Noxs is dé oplossing voor wie snelheid, efficiëntie en kwaliteit zoekt in 3D BIM-modellering. Met Nederlandse begeleiding en geautomatiseerde kwaliteitscontroles brengen wij vastgoed tot leven, van woningen tot winkelcentra en kantoorgebouwen. Onze kracht ligt in onze snelheid, efficiëntie en betaalbaarheid, met 100% ontzorging door ons ervaren Nederlandse team. Met onze geautomatiseerde kwaliteitscontroles en het vermogen om hoge volumes in korte tijd te verwerken, bieden wij een unieke dienstverlening die voldoet aan nationale en internationale standaarden.

Wat kunt u met Noxs?

Wij maken 3D BIM-modellen van de bestaande situatie, passen bestaande BIM-modellen aan voor vastgoedbeheer, richten eenvoudig en snel BIM-modellen in met Revit families, en schonen point clouds handmatig op voor BIM-modellen.

Onze dienstverlening is uniek dankzij het gebruik van Revit-software, de mogelijkheid om ieder type bronmateriaal te verwerken, een softwareplatform voor kwaliteitscontrole, en externe digitale bronnen voor validatie.

Hoe garanderen wij kwaliteit?

Door het product in delen op te leveren en bij iedere oplevering te controleren of het voldoet aan uw voorwaarden. Is het project groot of complex? Dan checken we iedere twee weken in, totdat het eindproduct naar tevredenheid is opgeleverd. Noxs biedt waarde door hoge volumes in korte tijd te verwerken, 30% sneller te zijn dan concurrenten, kostenbesparend te zijn en tegelijkertijd kwaliteit, validatie, controle en de laatste modelleerkennis te leveren. U kunt zich volledig ontzorgd voelen, want bij Noxs heeft u geen omkijken naar het proces.

Het resultaat van onze inspanningen is een gevalideerd 3D-model van uw project of unit(s), dat voldoet aan al uw voorwaarden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op deze pagina.

*Noxs is onderdeel van: Luxs

#replace title#