Nieuw vanaf academiejaar 23-24! Gratis Vectorworks/BIM opleidingsprogramma

Datum nieuws
20 juni 2023
Categorie BIM nieuws
Onderwijs, Softwareleverancier
Vaardigheden BIM nieuws
3D , BIM software, Virtual Reality, Visualisatie
Contact opnemen

Je wilt als interieur- of architectuurstudent graag leren werken in de CAD/BIM-software Vectorworks, maar krijgt het niet aangeleerd op school? Of je gebruikt Vectorworks al voor 2D-ontwerpen, maar geen 3D of BIM? We got you covered! Vanaf volgend academiejaar lanceert Design Express een gratis gecertificeerd online opleidingsprogramma voor interieur- en architectuurstudenten.

Wat is het Vectorworks opleidingsprogramma voor studenten?

Of je Vectorworks nu al jaren gebruikt of het nog nooit geopend hebt, het online opleidingsprogramma is er voor alle interieur- en architectuurstudenten. Het programma bestaat uit 12 Vectorworks/BIM-trainingen van telkens 2 uur, verspreid over het volledige academiejaar. Je kan de verschillende trainingen digitaal raadplegen op een moment dat jij wil. Je hoeft je hiervoor dus niet te verplaatsen. De week na elke training voorzien we een online Q&A waarin je live vragen kan stellen. Heb je alle trainingen succesvol doorlopen en kan je aan het eind van het traject een afgewerkt Vectorworks-project opleveren, dan ontvang je een certificaat als bewijs van je kennis.

Waarom organiseren we dit?

Het opleidingsprogramma komt er in de eerste plaats op vraag van studenten zelf. Niet elke school biedt Vectorworks aan in hun lessenpakket. Nochtans wordt het in 25% van de architectenbureaus gebruikt als CAD- en BIM-software. Met het opleidingsprogramma willen we jou als student zo goed mogelijk voorbereiden en je professionele carrière een boost geven.

Daarnaast weten we dat onze huidige klanten continu op zoek zijn naar goede Vectorworks-tekenaars. Door het online opleidingsprogramma te lanceren, willen we tegemoetkomen aan die stijgende vraag. Met een Vectorworks-certificaat op zak neem je dus ongetwijfeld een voorsprong op de arbeidsmarkt.

What’s in there for you?

  • Gratis toegang tot een online Vectorworks-opleidingsprogramma ter waarde van maar liefst €2500.
  • Professionele begeleiding en technische ondersteuning van onze supportmedewerkers.
  • Een certificaat als bewijs van je Vectorworks-kennis en dus een dikke plus voor op je cv.
  • Toegang tot ons groot gebruikers- en partnernetwerk voor het zoeken naar werk en stages.
     

Wil je graag meer weten? Ga naar designexpress.eu/nl/vectorworks/opleidingsprogramma, schrijf je gratis in en word een Vectorworks-expert!

#replace title#