Noordhoek 37, 3351 LD Papendrecht, Nederland
Zuid-Holland
Ingenieursbureau
3D
CO2-Prestatieladder (trede 5), ISO 14001, SBB Leerbedrijf

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

Iv is een wereldwijd opererend ingenieursbureau. Al sinds 1949 bedenken we technische oplossingen voor vraagstukken van iedere omvang en complexiteit. Vraagstukken van groots belang voor onze maatschappij.  Met ruim 900 professionals zijn we actief in verschillende sectoren: Industrie, Infra & Verkeer, Bouw & Installaties, Handling, Maritiem, Offshore & Energie en Water. We beschikken over zeer specialistische kennis van alle technische disciplines binnen deze sectoren. Door deze kennis te bundelen, en door nauw samen te werken met onze klanten, weten we de meest complexe vraagstukken te vertalen in maakbare oplossingen.

Indrukwekkende projecten

Offshore windplatforms met een vermogen van 2GW, de grootste containerkranen ter wereld, de sluisdeuren van het Panamakanaal, geavanceerde onderzeeboten en duurzame fabrieken. Iv werkt wereldwijd aan indrukwekkende projecten. Ons doel is om met onze technische kennis het uiterste te bereiken voor onze klanten. En om echt een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Betere efficiëntie en betrouwbaarheid met BIM

Digitale technologieën bieden eindeloos veel mogelijkheden. Mogelijkheden om nóg slimmer te worden. Nóg efficiënter te kunnen werken. En nóg betere resultaten te kunnen leveren. Een voorbeeld van zo'n digitale technologie is BIM (Bouw Informatie Model): een informatiemodel waarin alles ruimtelijk wordt weergegeven. Dit vergemakkelijkt het onderhoud en beheer wanneer de constructies die Iv ontwerpt operationeel zijn. Alle onderdelen van een constructie worden in het BIM-model opgenomen. Vervolgens kan aan al die onderdelen nog aanvullende informatie worden opgehangen. De opdrachtgever kan met een BIM-model virtueel worden meegenomen in het ontwerpproces en op deze wijze een volledig beeld krijgen van het eindproduct.

De constructies die Iv ontwerpt zijn complex en omvatten vele technische disciplines. Voor de kwaliteit van het eindproduct is het essentieel dat al die disciplines feilloos op elkaar aansluiten. En dat alle interfaces van een ontwerp kloppen. Met een BIM-model kunnen we dit waarborgen. Het vormgeven van het integrale ontwerp in een BIM-model helpt om volledige controle te houden over het ontwerp, zodat er uiteindelijk een haalbare oplossing op tafel ligt.

Werken bij Iv

Iv is een wereldwijd opererend ingenieursbureau dat dagelijks werkt aan unieke en uitdagende projecten. Geen dag is hetzelfde. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Benieuwd hoe jij ons kan versterken? Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is! Vacatures - Ingenieursbureau Iv-Groep

#replace title#