Wattstraat 3, 2171 TP Sassenheim, Nederland
Zuid-Holland
Adviesbureau
3D
SBB Leerbedrijf

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

Interplan bouwsupport is het adres voor optimaal inzicht in bouwkosten, persoonlijke kopersbegeleiding en efficiënte projectcoördinatie.

Al 25 jaar zijn wij voor ontwikkelende bouwers, architecten, projectontwikkelaars en woningcoöperaties het onafhankelijk bouwkundig adviesbureau waar ze altijd op kunnen rekenen. In 1997 begonnen in een kleine kelderruimte omdat we geloofden in ons concept. Inmiddels hebben we ons ontwikkeld tot een van de grootste calculatiebureaus van Nederland. In de afgelopen twintig jaar is er nogal wat veranderd in de wereld. Wat hetzelfde is gebleven is onze passie voor het vak.

Onze vele diensten zijn inzetbaar in elke fase en op elk niveau van het voorbereidings- en/of bouwproces. Het team van Interplan bestaat uit ruim dertig gedreven medewerkers. Het merendeel van de werknemers heeft een afgeronde HBO opleiding, praktijkervaring op de bouwplaats, aanvullende opleidingen en Interplan ervaring. Onze kracht is de samenstelling en de bundeling van specialismes van ons team. Pure praktijkprofessionals die luisteren, denken en handelen vanuit het belang van onze klant.

Onze diensten zijn samen te vatten onder onze vier pijlers: Bouwmanagement Calculatie Bouwkosten Kopersbegeleiding

#replace title#