Datum nieuws
18 januari 2023
Categorie BIM nieuws
Softwareleverancier
Vaardigheden BIM nieuws
3D , BIM software
Contact opnemen

Construsoft Webinar ‘3D wapenen’

Op dinsdag 24 januari van 15:30 - 16:15 organiseert Construsoft een webinar over 3D wapenen binnen Tekla Structures. Hierin wordt aangegeven hoe wapening in een 3D-model kan worden uitgewerkt, waarbij knelpunten gemakkelijk kunnen worden opgespoord. Er worden diverse werkwijzen, voorbeelden en praktische tips gedeeld, evenals de voordelen van een 3D wapeningsmodel. Het webinar is interessant voor de prefab-betonindustrie, ingenieursbureaus en wapenings- en vlechtbedrijven. Aanmelden is gratis en er is gelegenheid om vragen te stellen aan de specialisten: John, Peter en Frans.

Het webinar is gericht op het gebruik van Tekla Structures, een softwareprogramma waarmee constructieontwerpen in 3D kunnen worden gemaakt. Binnen deze software is het mogelijk om de wapening van betonvormen volledig in het 3D-model uit te werken. Dit biedt diverse voordelen, zoals de mogelijkheid om knelpunten in het model snel te identificeren en te verhelpen.

Tijdens het webinar zullen diverse werkwijzen en voorbeelden worden gedeeld om efficiënt en snel te kunnen wapenen binnen Tekla Structures. Er zullen ook praktische tips worden gegeven voor modelleurs die willen leren hoe ze het beste gebruik kunnen maken van de software. Bovendien zullen de verschillende voordelen van een 3D wapeningsmodel worden toegelicht.

 Aanmelden is gratis en er is gelegenheid om vragen te stellen aan de specialisten John, Peter en Frans.

Link: