Heb jij je project al opgestuurd voor de Construsoft BIM Awards 2023?

Datum nieuws
3 mei 2023
Categorie BIM nieuws
Softwareleverancier
Vaardigheden BIM nieuws
3D , BIM software
Contact opnemen

Tekla Structures is een veelgebruikt softwareprogramma in de bouwsector, waarmee dagelijks bijzondere en uitdagende bouwprojecten worden gerealiseerd. De BIM Awards bieden een podium voor deze projecten en is een jaarlijkse terugkerende campagne waarbij gebruikers van Tekla Structures hun mooiste project(en) kunnen insturen. De competitie heeft zeven categorieën waarin het publiek en een vakjury de uiteindelijke winnaars bepalen.

Deelname aan de BIM Awards is niet alleen een kans om uw bedrijf en projecten te promoten, maar ook om in contact te komen met honderden branchegenoten en nieuwe relaties op te bouwen. Alle deelnemende projecten en bedrijven worden gedurende het hele jaar gepromoot, waardoor de competitie steeds meer media-aandacht krijgt.

Inzendingen kunnen tot en met donderdag 18 mei 2023 worden ingestuurd. Het idee van de BIM Awards is dat u als deelnemer zelf bepaalt welk(e) project(en) u extra publiciteit wilt geven. U kunt zelf de teksten, tekeningen en afbeeldingen bijvoegen om uw presentatie te personaliseren. Vervolgens zorgt Construsoft ervoor dat uw project de aandacht krijgt die het verdient. Promotie wordt voornamelijk verzorgd door Construsoft, maar uit ervaring blijkt dat eigen promotie kan leiden tot extra erkenning en publiciteit.

Na de inzendfase krijgt het grote publiek de mogelijkheid om te stemmen. Daarnaast beoordeelt een vakjury alle deelnemende projecten op meerdere punten, zoals het BIM-level, de complexiteit, indrukwekkendheid en uniekheid van het project. Op basis hiervan wordt er een winnaar per categorie bepaald. De uiteindelijke winnaars worden een week na de sluiting van de stemfase bekend gemaakt. De Construsoft BIM Awards 2023 bieden dus een geweldige kans om uw bedrijf en projecten in de schijnwerpers te zetten en waardering te krijgen voor uw werk.

Ook meedoen aan de Construsoft BIM Awards? Via www.construsoftbimawards.com kunnen Tekla Structures-gebruikers tot en met 18 mei hun project(en) inzenden. Op deze website staat ook het overzicht van de aan te leveren bestanden. Uiteraard staan wij klaar om u te helpen bij uw aanmelding. 

 

Onderstaand een filmpje van de Construsoft BIM Awards 2022:

#replace title#