"Design Express Lanceert Vectorworks 4.1: Innovatie op maat

Datum nieuws
22 mei 2024
Categorie BIM nieuws
Softwareleverancier
Vaardigheden BIM nieuws
3D , BIM software
Contact opnemen

Welkom bij de vernieuwde Vectorworks Update 4.1! Ontwikkeld door Design Express, is deze update een toonbeeld van onze toewijding aan innovatie en gebruikerservaring, specifiek afgestemd op onze Benelux-gebruikers.

Door nauwe samenwerking met onze klanten begrijpen we de unieke ontwerpbehoeften en uitdagingen. Update 4.1 weerspiegelt deze samenwerking met nieuwe tools die workflows stroomlijnen en uw productiviteit verhogen. Laten we kennismaken met enkele van de innovaties van Design Express:

Schuiframen en -deuren met meerdere panelen:

Ontwerp moeiteloos schuiframen en -deuren met 3 tot 10 panelen voor zowel binnen als buiten. Met de mogelijkheid om tot wel 10 rails toe te voegen, zijn de ontwerpmogelijkheden eindeloos. Wissel gemakkelijk tussen verschillende openingsopties en pas de richting van één paneel aan, terwijl de rest volgt. Vaste panelen kunnen nu ook worden voorzien van een eigen kader.

Nauwkeurige positionering van glaspanelen:

Dankzij Update 4.1 heb je volledige controle over de positie van glaspanelen, zelfs buiten de kozijncontouren. Definieer exacte X/Y-posities van elk paneel ten opzichte van de buiten-, midden- of binnenkant van het kozijn voor onbeperkte ontwerpvrijheid.

Uitgebreide mogelijkheden voor trapleuningen:

Voeg gemakkelijk leuningen toe aan basistrappen met de nieuwe compatibiliteit tussen het Trap (basis) gereedschap en het Balustrade gereedschap. Activeer de Balustrade tool in de Selectie modus, klik op de gewenste randen en voeg prachtige leuningen toe die perfect de contouren van je trap volgen.

Layher importplugin:

Importeer Layher objecten rechtstreeks naar je Vectorworks projecten met de nieuwe Layher importplugin. Bespaar tijd en werk efficiënter door Layher stellingen te visualiseren als symbolen uit de bibliotheek, inclusief 3D-geometrie en positiebehoud.

Dwarsprofielen voor nauwkeurige terreinanalyse:

Met de krachtige Dwarsprofielen plug-in analyseer je terreinmodellen in een handomdraai. Genereer automatisch doorsneden op basis van een profielas en krijg inzicht in hoogteverschillen voor nauwkeurige terreinanalyse.

Ben je klaar om je ontwerpworkflow naar een hoger niveau te tillen? Upgrade nu naar Vectorworks Update 4.1 en ervaar de kracht van innovatie, speciaal ontwikkeld voor alle Benelux-ontwerpers!

Hoe Update 4.1 te installeren:

Update 4.1 is beschikbaar voor alle versies van Vectorworks 2024 via de software-updater. Selecteer 'Zoek naar updates' in het Vectorworks menu (Mac) of het Help menu (Windows).

Opgelet: zorg ervoor dat alle teamleden Update 4.1 gebruiken voor een optimale samenwerking.

Nog niet overgestapt naar de geüpgradede versie van Vectorworks 2024? Ontdek hier de nieuwste functies van Vectorworks 2024.

#replace title#