BIM4ALL heeft zich premium geregistreerd in het BIMregister

Datum nieuws
19 april 2023
Categorie BIM nieuws
Adviesbureau
Vaardigheden BIM nieuws
3D , Laserscannen, Pointcloud, Projectmanagement
Contact opnemen

BIM4ALL heeft zich premium geregistreerd in het BIMregister.

BIM4ALL is een bouwkundig en installatietechnisch teken- en adviesbureau. De missie van BIM4ALL is om bij te dragen aan een leefbare en veilige wereld. Dat doen zij door bouwprojecten uit te voeren en daarbij gebruik te maken van de BIM werkmethodiek. Vandaar ook de naam BIM4ALL.

BIM4ALL bestaat uit managers en consultants die ingezet worden voor het implementeren, optimaliseren, opleiden en digitaliseren van complete organisaties of afzonderlijke bouwprojecten. De BIM-modelleurs werken de virtuele 3D-modellen voornamelijk bouwkundig en installatietechnisch uit. Ook beschikken zij over 3D-laserscanners, voor het digitaal 3D-inmeten van bestaand vastgoed. De resultaten hiervan, vormen de basis voor het opstellen van een, ten opzichte van de werkelijkheid, één tot op twee millimeter nauwkeurig 3D-model. Dat gebruikt kan worden voor ontwerp, renovatie of beheer en onderhoud.
De data-analisten brengen alle informatie van een proces, uit verschillende bronnen bij elkaar. Dat zij vervolgens gebruiken voor het beter inzichtelijk maken van processen. Maar bovenal voor het analyseren, simuleren, voorspellen van kansen en knelpunten tijdens de uitvoering het project.

BIM4ALL zal ook te vinden zijn bij de BIM Onderwijsdag. Binnenkort vertellen we meer vanuit het interview met BIM4ALL.

#replace title#