Mbo, Hbo
Overig
Westerbroek, Nederland

Als BIM-modelleur bij Nijburg Klimaattechniek houd je je bezig met het ontwerp van klimaatinstallaties voor woning- en utiliteitsprojecten. Jij zorgt ervoor dat alle wensen van de klant verwerkt worden in een gedetailleerd en technisch realiseerbaar 3D model. Naast regelmatig contact met de klant, schakel je veelvuldig met projectleiding, productie en montage. Jij bent een belangrijke schakel die ervoor zorgt dat de werkvoorbereiding en uitvoering op één lijn liggen. 

Jouw belangrijkste taken 

 • Het uitwerken van 3D modellen in Revit en het selecteren en plaatsen van componenten van de installatie; 
 • Coördinatie van het BIM model, je bent verantwoordelijk voor de communicatie en afstemming van jouw 3D model binnen het projectteam en richting onze opdrachtgevers; 
 • Het bestellen van de benodigde materialen en de benodigde werkuren vaststellen; 
 • Beoordelen van het programma van eisen (PvE), het bestek en/of de begroting; 
 • Verrichten van tests, zoals ‘interference checks’ en ‘clash controls’; 
 • Archiveren van gegevens en bestanden. 

Functie-eisen 

 • Je beschikt over een afgeronde technische mbo- of hbo-opleiding, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde of installatietechniek; 
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie binnen de installatietechniek; 
 • Kennis van BIM360 en Revit is een vereiste; 
 • Kennis van Fabrication CADmep is een pre; 
 • Je bent analytisch, punctueel en communicatief sterk; 
 • Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel, doorzettingsvermogen en bent stressbestendig. 

Wat bieden wij?
Werken voor Nijburg Industry Group betekent werken voor een groeiende organisatie met een groot marktaandeel. Wij bieden een prettige en dynamische werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega’s. Ook hechten wij veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Het behouden en uitbreiden van kennis wordt in deze flexibele markt steeds belangrijker. Wij bieden daarom scholing en cursussen om de ontwikkeling van onze medewerkers optimaal te bevorderen. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en de werksfeer is betrokken en informeel. Wij hanteren de cao Metaal en Techniek en je wordt op basis van kwalificatie en ervaring ingeschaald, bieden een goede pensioenregeling en 38 vrije dagen.

Waar kom je te werken?
Nijburg Industry Group is een Nederlands familiebedrijf met eigen productiefaciliteit, gespecialiseerd in het produceren, leveren en installeren van totaaloplossingen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Dit doen wij voor partijen uit de gehele bouwkolom, van opdrachtgever & adviseur tot installateur & gebouwmanagement, nationaal en internationaal.

De Nijburg Industry Group werkt vanuit drie divisies en zeven bedrijven, te weten: verkoop (Solid Air Climate Solutions, Velu Klimaattechnische Groothandel, Solid Air International), installatie (Nijburg Klimaattechniek, Hanze Luchttechniek en Solid Air Climate Ceilings) en productie (Nijburg Products). Elke divisie heeft haar eigen specialisme, maar door samen te werken maken we optimaal gebruik van de aanwezige kennis en kunde binnen ons bedrijf.

Interesse?
Heb je interesse in deze functie en herken jij jezelf in bovenstaande eigenschappen, dan ontvangen wij graag een motivatiebrief tezamen met een recent CV. Voor vragen omtrent de vacature kun je contact opnemen via het contactformulier op deze pagina of via het formulier bij het Nijburg Industry Group bedrijfsprofiel.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatie formulier
#replace title#