Ringwade 71, 3439 LM Nieuwegein, Nederland
Utrecht
Aannemer
3D
CO2-Prestatieladder (trede 5), ISO 9001, ISO 14001, ISO 19650, ISO 45001, SBB Leerbedrijf, VCA

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

Ballast Nedam is een bouw- en ontwikkelbedrijf dat zich richt op de nationale en internationale markt. Ons doel is het bouwen van een veilige en duurzame leefomgeving waarin gezondheid, comfort en welzijn kenmerkend zijn. Samen met onze toegewijde en vakbekwame mensen maken we dit mogelijk. Daarom zijn we altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs, afstudeerders of werkzoekenden!

Een groot project waar we op dit moment onder andere aan werken is de Blankenburgverbinding in Rotterdam. Hier wordt de nieuwe A24 aangelegd, een vier kilometer lange aaneenschakeling van bouwwerken. We zijn gestart bij de A20 in Vlaardingen, waar we een verdiept knooppunt hebben aangelegd, deze mondt uit in een landtunnel. Vervolgens passeren we twee viaducten, een waterkering en komen we uit bij het technische hoogtepunt: een afzinktunnel onder de rivier het Scheur die aansluit op een bovengronds knooppunt met de A15 in Rozenburg.

Wanneer je bij ons team komt werken, word je gekoppeld aan één van onze praktijkervaren medewerkers en zij begeleiden jou tijdens je werkzaamheden en in je weg naar het succes. Direct of indirect bouw je daarbij mee aan onze spraakmakende projecten in Nederland. Ook onze BIM-afdeling ontwikkeld snel en ieder jaar is er op deze afdeling ruimte voor stagiairs. We hebben zowel mogelijkheden voor een meewerkstage als voor een afstudeerstage, dus mocht je op zoek zijn, neem dan zeker even contact op met onze campus recruiter Maria het Lam, door een appje te sturen naar 0648483351. Ze vertelt je graag meer over de organisatie, de afdeling en de invulling van een eventuele stage. Weet je al zeker dat je de uitdaging met ons aan wilt gaan? Solliciteer dan via onze website: https://werkenbij.ballast-nedam.nl/stages.

Wij zijn Ballast Nedam: we Challenge to Improve! Jij ook?

#replace title#