De Holle Bilt 22, 3732 HM De Bilt, Nederland
Utrecht
Adviesbureau, Architectenbureau
3D, 4D , 5D , Model checking, Parametrisch, Projectmanagement
ISO 19650, BIM basis ILS

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

Je vindt ons midden in de veranderende maatschappij 

Al sinds onze oprichting in 1958 combineren we uiteenlopende perspectieven en expertise, om zo tot aansprekende, slimme en vooruitstrevende oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen te komen. We zijn geen toeschouwers, maar stappen er op af. Midden in die veranderende maatschappij vind je ons. Alle trends en ontwikkelingen daargelaten: we staan schouder aan schouder met klanten. We luisteren naar wat men beweegt en wat er lokaal speelt. Zo geven we inhoud aan verandering van de wereld om ons heen.  

Samen pakken we de uitdaging van verstedelijking aan. Samen benutten we de mogelijkheden van digitalisering. En samen maken we het dagelijks leven steeds duurzamer, veiliger en beter. Dat schept nieuwe mogelijkheden. Het groenste kantoorgebouw. De eerste circulaire brug ter wereld. Verkeerslichten die met je meedenken. Een natuurbrug om flora en fauna in stand te houden. Een visie op waterveiligheid in een land onder zeeniveau.

Waar verandering nodig is, is Sweco er om te leiden – altijd gevoed door het inzicht, de diversiteit en de schaal die we als toonaangevende en grootse speler in Europa met ons meebrengen. Met oog voor wat om de hoek belangrijk is en met lef om over grenzen te kijken. Ongeacht de omvang of locatie. Elke uitdaging telt.