Oostenburgergracht 77, 1018 NC Amsterdam, Nederland
Noord-Holland
Softwareleverancier
Augmented Reality , Virtual Reality, Visualisatie
Niet gecertificeerd

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

Met het platform Packhunt.io ontsluit White Lioness technologies de voordelen van parametrisch ontwerpenvoor iedereen - zonder hoge investeringen in trainingen, servers of softwareontwikkeling.

Op het platform Packhunt.io kunnen gebouwen en infrastructuur digitaal samengesteld, geëngineerd,geproduceerd en gerealiseerd worden. De basis zijn parametrische modellen zoals producten, die via hetplatform als digitale bouwsteen gebruikt kunnen worden door bijvoorbeeld aannemers en opdrachtgevers.Leveranciers kunnen hun producten, data of diensten beschikbaar stellen zonder dat de kennis hiervan op straatkomt te liggen. Bijvoorbeeld via een makkelijke productconfigurator. Zo kunnen klanten vanachter de laptop ofiPad zelf een ontwerp maken, direct zien of het product past en wat het kost. Handig en snel!

De voordelen van Packhunt.io

  • 3D visualisatie
  • Parametrisch ontwerp
  • Modulair
  • Cloud-native software
  • Schaalbaar
  • Pay per use
  • Altijd beschikbaar
  • Flexibel

Naast bovenstaande voordelen biedt Packhunt.io genoeg rekenkracht om zelfs met bouwwerken als compleetparametrisch BIM model (dus met complete details en alle product logica) te werken – dat is de kracht van decloud. Packhunt.io is er voor iedereen, of u nu kennis heeft van programmeren of niet. Bovendien is Packhunt.ioeen open platform, iedereen mag aansluiten. Zo zijn er partnerships met bijvoorbeeld Trimble (Tekla),Construsoft, McNeel (Rhino3D/Grasshopper), Matrix en Nemetschek (SCIA).

White Lioness technologies, het bedrijf achter Packhunt.io, is opgericht door Jeroen Coenders en Anke Rolvink.Het team van White Lioness is al meer dan 20 jaar betrokken bij parametrische ontwerpsoftware en bij de bouw.Door hun ervaring begrijpt White Lioness de struikelblokken en uitdagingen van de sector en zorgen dat tijd goedwordt benut. White Lioness is bovendien de enige die parametrische modellen toegankelijk maakt in de cloudop echt schaalbare wijze. Ook goed om te weten: meer dan 50% van de werknemers van dit techbedrijf is vrouwen heeft een andere culturele achtergrond dan de Nederlandse. Inclusiviteit zit dus in het DNA én in deproducten.

#replace title#