Laan van Europa 900, 3317 DB Dordrecht, Nederland
Zuid-Holland
Aannemer
3D, 4D , 5D , BIM gebouwdossier, BIM protocollen, ERP - Enterprise Resource Planning, GIS - Geografische Informatie Systemen, Model checking, Projectmanagement, Visualisatie
ISO 19650

Dit is mijn Premium bedrijf

Contact opnemen

BESIX Nederland is een multidisciplinair bouwbedrijf met een decennialang trackrecord van innovatieve en toonaangevende projecten. Onze ervaring en expertise geeft ons het lef groter te denken. Als ondernemende bouwpartner formeren wij slagvaardige teams met de sterkste grote én kleine spelers. Zo kunnen we een integrale aanpak bieden voor iedere uitdaging, en inspelen op de snelgroeiende dynamiek in de markt. Doordat we de drijfveren van de klant begrijpen en ons meedenkend en oplossingsgericht opstellen, creëren we waarde die het bouwen overstijgt: voor, tijdens en na de constructiefase.

Onze mensen zijn de kracht achter BESIX

Onze mensen spelen een onmisbare rol in onze organisatie. Wij zijn van mening dat we zonder hen, zonder het samenwerken als team onderling en het samenwerken als team met de klant niet het succesvolle bedrijf kunnen zijn dat we nu zijn.